Ağar'dan, 'Türkiye'nin yeni lideri Mehmet' ilanları

Haber Giriş : 04 Haziran 2007 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DP lideri Mehmet Ağar seçim kampanyasını resmen başlattı ve gazete ilanlarını devreye soktu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, yazılı basına verdiği ilanlar ile seçim kampanyasını başlattı. Demokrat Parti ismi ve yeni amblemi ile ilk kez verilen ilanlarda, Mehmet Ağar için, ?'Türkiye'nin yeni lideri Mehmet'' ifadesinin kullanılması dikkat çekti.

DYP kurmayları bu ilanlarla ilgili çalışma yapılırken Demokrat Parti, Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi misyonundan sonra yeniden Demokrat Parti adını alan siyasi oluşumun tabanının, kırsal kesime dayandığının unutulmadığını belirttiler. Bu ilanlar ile Mehmet Ağar'ın her kesime seslendiğini ancak özellikle çiftçi ve köylüye yönelik mesaj verdiğini belirten DP yetkilileri, şu görüşleri savundular: ?Genel başkanımız (Sayın Ağar) olmak istemiyor. Halkın her kesimini kucaklayan (Bizim Mehmet) olmak istiyor. Halkın içinden çıkan bir Mehmet. İlanlarda soyadının kullanmayıp sadece Mehmet ifadesine yer verilmesi de bunu amaçlıyor. Zamanında Doğru Yol Partisi çiftçiden ve köylüden uzaklaştı. Genel Başkanlarımızdan biri bu kesim için (Ağızları çorba kokuyor) diyerek rencide edici davranışlarda bulundu. Yeni DP olarak biz yeniden gerçek tabanımız olan çiftçi ve köylüyü (Sayın Ağar ile değil Bizim Mehmet' ile kucaklamak istiyoruz''

?Artık Demokrat Parti var, Çare Var'' başlığı ile verilen ilanlarda Mehmet Ağar kendisini "İşçi, köylü, sanayici, memur, esnaf, kentli, emekli, asker,işsiz babası, polis, eğitimci, aile babası, işadamı, devler adamı, millet adamı" olarak nitelendirdi.

İlanın sonunda ise Türkiye'nin yeni lideri Mehmet'' ifadesi kullanıldı ve alta da küçük harflerle Mehmet Ağar yazıldı.

gazeteport

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber