Bağımsız aday hayat kadınından siyasi partilere tepki

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2007 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

22 Temmuz 2007 seçimlerinde İstanbul 2. Bölge'den bağımsız aday olan eski hayat kadını Ayşe Tükrükçü, "Geneleve gelin" çağrısına uymayan siyasilere tepki gösterdi.

Ayşe Tükrükçü, geçtiğimiz gün siyasi parti liderlerine genelevleri ziyaret etmeleri konusunda faks çekerek çağrıda bulunmuştu. Bugün geneleve gelen Tükrükçü, liderlerin çağrısını dikkate almadığını belirterek tepki gösterdi.

Tükrükçü, "Siyasi parti genel başkanlarına, geneleve gelerek hayat kadını gibi sıfatlarla anılan hayatı çalınmış, köle haline getirilmiş şiddetin en ağır şekliyle karşı karşıya olan hayatsız kadın arkadaşlarımın sorunlarını görmeleri, insanlık ayıbına son vermeleri, dertlerini dinlemeleri, bu arkadaşlarımın kölelikten kurtulmalarına yardımcı olmaları, vesikaların iptali, tazminat ödenmesi yeni hayat hakkı verilmesi ve insanlık ayıbına son vermeleri destek olmaları düşüncesiyle bugün burada benimle

Karaköy Genelevi'ne gelip ziyaret etmeleri için faks çekmiştim. Ancak şu saate kadar davetimize hiçbir liderden yanıt alamadım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber