İbrahim Kalın: Atamalar yakın bir zamanda yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak çalışacak kurullar ve ofislere atamalar yakın bir zamanda yapılacak"

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Eylül 2018 19:58, Son Güncelleme : 11 Eylül 2018 20:22
İbrahim Kalın: Atamalar yakın bir zamanda yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Muhtemel göç dalgasına karşı AFAD başta olmak üzere ilgili bütün birimlerimiz tedbirlerini aldılar. Gelecek dalganın büyüklüğünü kestirmek zor. Umarım önümüzdeki günlerde İdlib meselesi ile ilgili bir siyasi çözüm söz konusu olur ve bu acil durumla karşı karşıya kalmayız. Olmaması durumunda, Türkiye üzerine düşeni yapmaya devam edecek ama bunun bir sınırının olduğunu da herkesin bilmesi gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, BM Genel Kurulu'nda ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme yapmasının planlanmadığını kaydeden Kalın, "Bakalım o güne kadar ne olur, ne yaşanır onların hepsini görelim ve ona göre karar verilir" dedi.

Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak çalışacak kurullar ve ofislere atamaların yakın bir zamanda yapılacağı bilgisini veren Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarının büyük bir çoğunluğunu tamamladığını ve kısa bir zaman içerisinde atamaların yapılarak kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber