Meteorolji uyardı, kuvvetli yağış geliyor - Haritalı

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa çevreleri ile Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kesimlerindeki yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Eylül 2018 07:10, Son Güncelleme : 13 Eylül 2018 07:13
Meteorolji uyardı, kuvvetli yağış geliyor - Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Samsun, Çorum, Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa çevreleri ile Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor. Rüzgarın akşam saatlerine kadar İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde güney ve güney batılı yönlerden kuvvetlice (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı tahmin edililyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 Km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa çevreleri ile Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kesimlerindeki yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısı ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 Km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber