İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Katar Emiri: Ben Türkiye'den para almam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri'nin hediyesi olarak Cumhurbaşkanlığı devlet filosuna katılan VIP uçakla ilgili yapılan eleştirilere, "O uçak benim şahsımın değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletinindir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne verilecek böyle bir uçak CHP'yi niye rahatsız ediyor?" dedi. Erdoğan, ayrıca "Katar bu uçağı satıyordu. O esnada biz de ilgilendik. Katar Emiri, bundan haberdar olunca uçağı Türkiye'ye hibe etti; 'Ben Türkiye'den para almam; bunu Türkiye'ye hediye ediyorum, hibe ediyorum' dedi. O uçak benim şahsımın değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletinindir" dedi

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 17 Eylül 2018 08:30, Son Güncelleme : 17 Eylül 2018 09:19
Katar Emiri: Ben Türkiye'den para almam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gezisini takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan, Katar Emiri'nin Türkiye'ye hediye ettiği VIP uçak ile ilgili eleştirilere de cevap verdi.

İşte Başkan Erdoğan'ın uçak ile ilgili soruya verdiği cevap:

"BEN TÜRKİYE'DEN PARA ALMAM"

* Katar Emiri'nin size hediye ettiği uçak muhalefet tarafından gündeme satın alındığı iddiasıyla getirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne verilecek böyle bir uçak, CHP'yi niye rahatsız ediyor? Ya da onların TV kanallarını niye rahatsız eder? Bunları anlamak mümkün değil. Ben bunlara hukuki davalar açtım. Bunlar mahkeme mahkeme sürünecekler. Hepsi, genel başkanları da öyle. Atar atar iftiraları, biz davaları kazanıyoruz; o ödemekten bıkmıyor, biz de kazanmaktan bıkmayacağız, devam edeceğiz. Sözünü ettikleri uçak şu anda boyanıyor. İnşallah her şey bitikten sonra bir seyahati de onunla yaparız. Ama Türkiye Cumhuriyeti'nin uçağına bineceksiniz, benim uçağıma değil.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber