İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sedanur'un komşusu başka bir suçtan tutuklanmış

Kars Kağızman'da 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in kaybolması olayında gözaltına alınan Ertan B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ancak Ertan B., olaydan dolayı değil evrakta sahtekarlık suçundan dolayı yani başka bir suçtan dolayı tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2018 10:01, Son Güncelleme : 20 Eylül 2018 10:24
Sedanur'un komşusu başka bir suçtan tutuklanmış

Kars'ın Kağızman ilçesinde yaşayan Sedanur Güzel'in kaybolması olayınd komşusu Ertan B. tutuklandı. Ancak Ertan B., medyada yer aldığı şekliyle olaydan dolayı değil evrakta sahtekarlık suçundan dolayı yani başka bir suçtan dolayı tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, pazar gününden itibaren köyde yapılan aramalar sonucunda, 9 yaşındaki Güzel'in kaybolması olayına karıştığı öne sürülen komşu Ertan B'nin ifade alma işlemini tamamladı.

Paslı Jandarma Karakol Komutanlığındaki sorgusu tamamlanan Ertan B, güvenlik önlemleri altında Kağızman Adliyesine nakledildi.

Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ertan B, "resmi evrakta sahtecilik" ve şüpheli ve çelişkili ifadelerinden dolayı tutuklandı.

Ertan B, Kars Cezaevine gönderildi.

Olay

Kars'ın Kağızman ilçesinde pazar günü 9 yaşındaki Sedanur Güzel kaybolmuştu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, AFAD ve UMKE ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki iz takip köpeği "Atak", arama kurtarma köpeği "Gazel", Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki kadavra arama köpeği "Obert" ve iz takip köpeği "Calisto" ile yürütülen çalışmalardan sonuç alınamamıştı.

Cüneyt Çelik, Hüseyin Yıldız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber