Şener: Başbakana küskünlüğüm yok

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 06 Haziran 2007 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Benim hiçbir tavrımda bir olumsuzluk nitelemesi yapmaya kimsenin ihtiyacı olmasın, ben hep olumlu olacak şeyleri ve olması gereken şeyleri çözümlemeye ve yakalamaya çalışıyorum" dedi.

Bakan Şener, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından hazırlanan, 'SPK Avrupa Birliği Eşleştirme Projesi Konferansı' çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Şener, Başbakanla aralarında bir küskünlük olup olmadığı yönündeki sorular üzerine, şöyle konuştu:

"Küskünlük kavramı da bir olumsuz duruştur. Benim hiçbir tavrımda bir olumsuzluk nitelemesi yapmaya kimsenin ihtiyacı olmasın, ben hep olumlu olacak şeyleri ve olması gereken şeyleri çözümlemeye ve yakalamaya çalışıyorum. Dün AK Parti'nin seçim beyannamesi çalışmalarında sayın Başbakan'la beraberdik. Bugün yine saat 15.00'te yine Ankara'da partinin seçim beyannamesi çalışmalarında bulunacağım ve yine toplantıda burarada olacağız. Dolayısıyla olumsuz kelimelerle, olumsuz tanımlamalarla değil, hep olumlu tanımlamalarla ve olumlu kelimelerle beni anlatmaya çalışırsanız ne yaptığımı daha iyi yorumlarsınız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber