İlkokullu adayları görünce çıldırdı: Soyunarak protesto etti

Haber Giriş : 06 Haziran 2007 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlkokul mezunu milletvekili adaylarına çıplak protesto "Bu ülkede lise mezunlarını bekçi bile yapmıyorlar, ama ilkokul mezunlarını milletvekili yapıyorlar. Durdurun şu cahilleri!"

ABDULLAH BİÇER ? VAKKAS ARSLAN'ın haberi

Şehrin en işlek caddesinde gömleğini ve pantolonunu çıkararak açıklama yapan Kocaaslan " Bu ülkede lise mezunlarını bekçi bile yapmıyorlar, ama ilkokul mezunlarını milletvekili yapıyorlar" dedi.

Mersin'de yaptığı ilginç eylemlerle adından sıkça söz ettiren Emin Kocaaslan, bu kez ilkokul mezunu milletvekili adaylarını soyunarak protesto etti. Eylemi ile ünlü oyuncu Şener Şen'in 'Çıplak Vatandaş' filmini hatırlatan Kocaaslan, Atatürk Caddesi üzerindeki Mersin Büyükşehir Belediye binası önüne " Bu ülkede lise mezunlarını bekçi bile yapmıyorlar, ilkokul mezunlarını vekil yapıyorlar. Durdurun şu cahilleri. İsyan ediyorum" yazılı pankartla gelerek " Bu vatan için, bu devlet için, şehitler için deli de olurum, veli de olurum" dedi.

Ardından önce gömleğini, sonra da pantolonunu çıkararak soyunan Kocaaslan " Aptal vatandaşlığın devri kapanmıştır. Bu mu adalet, bu mu hukuk, bu mu çağdaşlık, bu mu muassar medeniyet seviyesi? İlkokul mezunları tek tek milletvekili oluyor, hukukçular, aydınlar, bilim ve ilim adamları, sözde profesörler tepki göstermiyorlar. Beceriksiz, cesaretsiz, duyarsız, adaletsiz, vicdansız, mantıksız olanların hepsini kınıyor, onları protesto ediyorum" diye konuştu.

" İlkokul mezunu adaylara oy vermek suçtur, günahtır. Onlara suç ortağı olmayın, oyunuzu vereceğiniz adayların tahsilini sorun, yüksek tahsilli olmayan ve bilgisayar bilmeyen adaya oy vermeyin" diyen Kocaaslan " İlkokul mezunları bizi yönetemez" şeklinde konuştu.

Açıklamasının ardından ilkokul mezunu milletvekili adaylarını ve onlara bu yolu açanları 'Haka' dansı yaparak protesto eden Kocaaslan, halkın bu konuda tepkisiz kalmasını da eleştirdi. Bu arada çevrede toplanan vatandaşlar da Emin Kocaaslan'a destek vererek, alkışladı.

Kocaaslan'ın açıklamalarını dinleyen bir bayan izleyici " Çok doğru söylüyor. Ona katılıyorum. Benim kardeşim üniversite mezunu iş bulamıyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber