MHP, CHP ile koalisyon yapacak mı

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 07 Haziran 2007 06:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP seçim mitinglerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programına göre yapacağını açıklarken, barajı geçmeleri halinde 'CHP ile koalisyon' iddialarına da cevap geldi.

Stratejik bir miting programı hazırlamayı planlayan MHP, Başbakan Erdoğan'ın miting yaptığı il'e 3 gün içinde gidecek olan MHP lideri Devlet Bahçeli, halka hitabedecek. MHP, böylece AK Parti'nin oluşturacağı havayı kırarak, kendi lehine çevirmeyi planlıyor. 60 ilde miting yapmayı planlayan Bahçeli, teşkilatlardan gelecek talepler doğrultusunda da illere gidecek.

İTTİFAK MİLLETLE

Demokrasiye inandıklarını ve halkın beklentilerini TBMM'de gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, ?MHP'nin seçim öncesi ittifak, seçim sonrası koalisyon planı yok? ifadesini kullandı. Sağdan sola, soldan sağa geçişler yaşandığına dikkat çeken Şandır, AK Parti'nin CHP'lileştiğini, CHP'nin de AK Partileştiğini ileri sürerek, ?MHP ittifakı milletle birlikte yapacaktır. MHP iktidar olduğunda Türk milleti, milletvekili olacaktır? dedi.

PAÇACI: KIRGIN DEĞİLİM

Şandır ve Oktay Vural ile Genel Sekreter Cihan Paçacı basın toplantısı düzenledi. ?Ankara'da büyükelçi Deniz Bölükbaşı'nın altında yer almasına tepki gösterdiği? yönündeki haberlere tepki gösteren Paçacı, ?MHP'de siyaset yapmak şereftir. Bizde kırgınlık, küslük olmaz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber