İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ali Coşkun, Baykal'la yemek yedi, Başbakan kızdı listeye almadı

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 07 Haziran 2007 07:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın aday göstermediği tek bakan olan Ali Coşkun'un 'silinme gerekçesi' netleşti. Kendisine 400 bin liraya Mercedes oto alıp Başbakan'ı kızdıran Ali Coşkun'u asıl bitiren, Deniz Baykal'la yediği yemek oldu.

Baykal'la baş başa sohbet

Odalar Birliği'nin 27 Mayıs'taki Genel Kurulu'na, Başbakan 12 bakan ile geldi. Konuştu, gitti. Bütün bakanlar da onunla çıktı. Sadece Ali Coşkun kaldı, Baykal'la yemek yedi. Bunu duyan Başbakan kızdı, Coşkun'u listeye almadı.

***

Ali Bey'i Baykal'la yemek bitirmiş

Başbakan'ın aday göstermediği tek bakan olan Ali Coşkun'un "silinme gerekçesi" netleşti. İç Ticareti Geliştirme Fonu'ndan kendisine 400 bin liraya Mercedes makam otosu alıp Başbakan'ı kızdıran Ali Coşkun'u bitiren, TOBB Genel Kurulu'nda CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'la yediği yemek oldu. 27 Mayıs'taki Genel Kurul'a, Başbakan 12 bakanla geldi. Konuşmasını yapıp salondan ayrılırken tüm bakanlar da Erdoğan'la çıktı, sadece Coşkun kaldı. Konuşmalar bittikten sonra, Baykal TOBB yönetimi ile yemek yedi. Coşkun'un da Baykal ile yan yana oturup yemek yediğini öğrenen Başbakan kızdı.

Coşkun bile bilmiyor

AK Parti kaynaklarına göre, Erdoğan yakın çevresine "Aileme dil uzatan biriyle Ali (Coşkun) Abi'nin oturup yemek yemesi beni üzdü" dedi. "65 yaş" nedeniyle aday yapılmadığını düşünen Coşkun da listeye niye alınmadığını muhtemelen bu yazıyı okuyunca öğrenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber