İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kaymakam adayları Osmanlı'nın kurulduğu Sögüt'ü ziyaret etti

''Kuruluştan Kurtuluşa'' gezisi kapsamında, 104. dönem kaymakam adayları, Bilecik merkez ve Söğüt ilçesini ziyaret etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2018 13:20, Son Güncelleme : 22 Eylül 2018 13:42
Kaymakam adayları Osmanlı'nın kurulduğu Sögüt'ü ziyaret etti

İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığınca düzenlenen ''Kuruluştan Kurtuluşa'' gezisi kapsamında, 104. dönem kaymakam adayları Bilecik merkez ve Söğüt ilçesini ziyaret etti.

Söğüt Kaymakamı Murat Öztürk tarafından karşılanan İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin Çetintaş ve 60 kaymakam adayı, sırasıyla Çelebi Mehmet Camisi, Kuyulu Mescit, Ertuğrulgazi Müzesi, Hamidiye Külliyesi, Ertuğrulgazi Türbesi ve Dursun Fakih Türbesi'ni gezdi.

Daha sonra Bilecik kent merkezine geçen kaymakam adayları, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ni ziyaret etti.

Kaymakam adaylarıyla Pelitözü Gölpark'ta bir araya gelen Vali Tahir Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, devlet, millet ve insanlığa hizmetin kutsal olduğunu söyledi.

Büyükakın, kaymakam adaylarının atamaları yapıldıktan sonra ülkenin en ücra köşelerinden en merkezi yerlerine kadar çeşitli bölgelerde görev yapacaklarını belirterek, şöyle seslendi:

''Bu görevleriniz sırasında doğruluktan, dürüstlükten ve adaletten şaşmayın. Bizi biz yapan değerleri unutmayın. İnsan odaklı olarak, hep bir adım daha ileriye gitmek için çalışın. Bu dünyada hoş bir seda bırakan, yaptığınız hizmetler sonrası vicdanı rahat olan yöneticiler olun. Okumaktan, ülke ve dünyadaki gelişmeleri takip etmekten, yönetim üzerine okumalar yapmaktan vazgeçmeyin.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber