İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler: Önce May sonra Macron

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli görüşmeler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce İngiltere Başbakanı Theresa May, daha sonra da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2018 04:09, Son Güncelleme : 26 Eylül 2018 04:12
Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler: Önce May sonra Macron

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile New York'ta görüştü.

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı May ile bir araya geldi.

Görüşmede Erdoğan'a Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan eşlik etti.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

ERDOĞAN-MACRON GÖRÜŞMESİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransız mevkidaşı Macron ile bir araya geldi.

Görüşmeye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile MİT Başkanı Hakan Fidan da katıldı.

Söz konusu görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber