'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' Selmanoğlu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2007 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İçişleri ve Sağlık Bakanlığı'yla Şehir ve Başkan Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

İçişleri ile Sağlık Bakanlığı'nın ortak yürüttüğü toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması amacıyla fiziksel aktivite ortamlarının oluşturulması hususunda gösterilen gayretler ve bu konuda yapılan çalışmalarından dolayı Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu imzasıyla Başkan Süleyman Selmanoğlu'na plaket takdim edildi.

Şehir genelinde sağlıklı yaşam aktivitelerine destek vermek amacıyla oluşturulan, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, yeşil alan çalışmaları, koşu ve bisiklet yollarıyla yeşil kuşak projeleri dolayısıyla iki bakanlık tarafından aynı anda ödüllendirilen Başkan Selmanoğlu, bu ödülün sağlıklı nesiller oluşturmak amacıyla yapılan hizmetlere verilmesi dolayısıyla ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Selmanoğlu'na bir ödül de belediyecilik hizmetlerinin tanıtıldığı ve merkezi İzmir'de olan Şehir ve Başkan Dergisi'nden geldi.

Derginin gazeteciler arasında yaptığı anket sonuçlarıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin başarılı belediye başkanları arasında gösterilen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu 16 Haziran'da Malatya düzenlenecek bir törenle ödülünü alacak.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber