CHP mitinglerde su fışkırtan helikopter kullanacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2007 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), şölen havasında yapmayı planladığı mitinglerde sıcaktan bunalan vatandaşları su fışkırtan helikopter ve planörlerle serinletecek.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, partisinin seçim çalışmalarına ilişkin İHA'ya yaptığı açıklamada, miting hazırlıkları için büyük bir çalışma içinde olduklarını belirterek, "Türkülerimiz otobüslerimiz ve uçaklarımız hazırlanıyor. Teknolojinin bütün imkanlarından faydalanmaya çalışıyoruz. Profesyonel bir şirketle anlaştık" dedi. Çeşitli sanatçıların miting şarkıları getirdiğini kaydeden Sevigen, "Herkes taşın altına elini koyuyor. Sinan Erkoç, Faruk K, Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, Sadık

Gürbüz gibi isimler seçim şarkıları getirdi. Edip Akbayram'ın 'Güzel Günler' isimli parçasını kullanacağız. Ana şarkımız o değil. Ama en çok onu kullanacağız" diye konuştu.

"Önümüzdeki günlerde şarkılarla, türkülerle miting değil demokrasi şöleni yapacağız" diyen Sevigen, "Mümkün olursa gece mitingleri, gece şölenleri yapacağız. İnsanları güneşin sıcağından kurtarmanın yollarını aramaya çalışıyoruz. 5 yıldızlı konforlu bir şölen yapmaya çalışıyoruz. Mitinglerde vatandaşlarımızı serinletecek su fışkırtan helikopter ve planörler kullanacağız. Bu planörler insanları 40 derece sıcakta serinletmek için alçak uçuşla yağmur yağdıracak. İnsanların mutlu olması için her şeyi

yapıyoruz. Şölen şeklinde gerçekleştireceğimiz gece mitinglerini de sahil kentlerinde ve büyük şehirle yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

İnsanların bir umut olarak CHP'yi gördüklerini söyleyen Sevigen, "Biz inanıyoruz ki ayın 22'sinde bu bayrağı en tepeye kadar dikeceğiz. Hiç kimse kaygılanmasın güzel günler göreceğiz. Önümüzdeki günlerde AK Parti'den kurtulacağız" dedi.

Seçim sürecinde yaklaşık 50-60 ile gitmeyi düşündüklerini belirten Sevigen, "Türkiye'de her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Yani basmadık toprak, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacağız. Herkese ulaşacağız. Deniz Bey'in sıcakkanlılığını, alçak gönüllüğünü herkes görecek" diye konuştu. Seçimlerde ittifak kararı aldıkları DSP ile herhangi bir problemlerinin olmadığını ifade eden Sevigen, "Seçim meydanlarına çift bayraklı çıkmak isteyen çift bayraklı çıkabilir. Bizim ayrımız gayrımız yok" dedi.

Cumhuriyet mitinglerine de değinen Sevigen, "Cumhuriyet mitinglerinde herkes birleşin dedi birleştik. Önümüzdeki günlerde demokrasimiz, cumhuriyetimiz kazanacak. Seçim çalışmalarında 'Halkı ezdirmeyeceğiz, ülkeyi soydurmayacağız ve devleti böldürmeyeceğiz' sloganını kullanacağız" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber