Hürriyet Gazetesi, tiraj uğruna mağdur bir kamu görevlisini afişe ediyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Haziran 2007 11:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?HÜRRİYET GAZETESİ TİRAJ UĞRUNA MAĞDUR BİR KAMU GÖREVLİSİNİ AFİŞE EDİYOR

?TİRAJ KAYGISIYLA ÖZEL HAYAT VE KİŞİ HAKLARI GİBİ ANAYASAL HAKLARI ÇİĞNEMEK GAZETECİLİK MİDİR?

?HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞA PİRİM VEREN KİMİ MEDYAMIZ HER FIRSATTA TRT VE TRT ÇALIŞANLARINA SALDIRIYOR

?HÜRRİYET YAZARI CENGİZ SEMERCİOĞLU "ERKEKLİK BU DEĞİL" DİYOR BİZE GÖRE DE GAZETECİLİK BU DEĞİL...

?TRT ÇALIŞANIMIZIN AİLE İÇİ ÖZEL FOTOĞRAFLARINI DAĞITANLAR İNSANLIKTAN VE AHLAKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞTIR. BUNU YAPANLARI NEFRETLE KINIYORUZ.

Türk Haber Sen Başkanı İsmail Karadavut, Türkiye'nin en yüksekli tirajlı gazetelerinden olan Hürriyet gazetesinin dün ve bugün birinci sayfasından (bugün sürmanşette) bir TRT çalışanını haber konusu yapmasını sert bir şekilde eleştirdi.

Eşinden ayrılmış bir bayan çalışanının, evliliği dönemindeki bazı fotoğrafların konu edildiği haberin, ilk gün birinci sayfanın alt sıralarında ikinci gün ise sürmanşette kullanıldığını belirten Karadavut "Hürriyet tiraj uğruna mağdur bir kamu görevlisini afişe ediyor" dedi.

Türk Haber Sen Başkanı İsmail Karadavut, toplum önünde bu kişinin özel hayatının sürmanşetten duyurulmasının bu kişinin yaşamını olumsuz yönde etkileyeceğini, eşinden ayrılmış ve bir kız çocuğu annesi kadının psikolojisinin alt üst olacağını belirterek "Düşünülen tek şey Hürriyet gazetesinin tirajıdır. Tiraj demek ise paradır. Düşünülen şey bir gün önce (internette en çok tıklanan) haberin (genellikle kadın ve cinsellik tuzaklı) haberin tiraj amaçlı tepelerde kullanılmasıdır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber