Tarih öğretmeni kazada öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2007 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TARİH ÖĞRETMENİ VE ANNESİ KAZADA ÖLDÜ

- ESKİŞEHİR'DE İKTİSAT FAKÜLTESİNİ BİTİREN KIZLARININ MEZUNİYET TÖRENİNDEN DÖNEN AİLENİN 2 FERDİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

- İSTANBUL'DA TARİH ÖĞRETMENLİĞİ YAPAN GENÇ KIZ İLE ANNESİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ DE YARALANDI

(FOTOĞRAFLI)

SERHAT ŞENKÖKÇÜ - BEKİR TERZİOĞLU

BALIKESİR(İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, tarih öğretmeni genç kız ile annesi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Dirikoç ailesi fertlerinin, Eskişehir'de İktisat Fakültesi'nden mezun olan diğer kızlarının mezuniyet töreninden döndüğü öğrenildi.

Kaza, Edremit - Balıkesir karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan kızları Sema'nın diploma töreninden dönen Metin D. idaresindeki 50 FD 034 plakalı otomobil, Eğmir köyü yakınlarında kayarak karşı şeride geçerek Balıkesir yönüne giden Osman Armağan Ç. (27) idaresindeki 34 BU 5985 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan anne Birgül (45), İstanbul'da bir dershanede tarih öğretmenliği yapan kızı Solmaz D.

(Solmaz Dirikoç-26) olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Metin ve küçük kızı Seda D. (13) ile araç sürücüsü Osman Armağan Ç. yaralı olarak Edremit ve Kazdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diploma alan ortanca kızları Sema'nın ise araçta bulunmadığı öğrenildi.

Kızı ve eşinin öldüğünden habersiz olan sürücü Metin D.'nin hastane acil servisinde, "Hanımımı kaybettim galiba, kanlar benim kanım değil" deyince etrafındakileri duygulandırdı.

Öte yandan ölen anne Birgül D.'nin kazadan önce Burhaniye'deki komşularını telefonla arayarak, "Çayları hazırlayıp, geliyoruz" dediği öğrenildi. Jandarma trafik timleri ve cumhuriyet savcılığı kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber