'155 Polis İmdat' ve 'Alo 154'te görevli polisler düzgün konuşma dersi alıyor

Haber Giriş : 01 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diksiyon kursuna, halkla içiçe olan polisler katılıyor. Devlet Tiyatroları'nın katkılarıyla başlatılan kursa, özellikle '155 Polis İmdat' , 'Alo 154' ve telsiz hattında görev alan personel katılıyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, hizmet kalitesini arttırmak ve halka daha iyi hizmet vermek için personelini eğitiyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü, halkla iç içe olan polislerine diksiyon ve güzel konuşma dersi başlattı. Devlet Tiyatrolarının katkılarıyla başlatılan diksiyon kursuna, özellikle '155 Polis İmdat' , 'Alo 154' ve telsiz hattında görev alan personel katılıyor. 32 kişinin katıldığı kurs haftanın 3 günü ikişer saatlik periyotlarda verilecek.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürü Hıdır Kocakaya, özellikle vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olan personellere diksiyon kursu düzenleyerek vatandaşlarla diyalogu arttırmak ve hizmet kalitesini yükselterek daha iyi hizmet vermek için böyle bir kurs düzenlediklerini söyledi.

Kocakaya, ileriki dönemlerde diksiyon dersini tüm teşkilata yayacaklarını belirterek, "Bu kursla hizmet kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Şu an muhabere şubesi için başlangıç oldu. İleriki aşamalarda eğitim programı içerisine alarak tüm teşkilatımıza yaymayı düşünüyoruz. '155 Polis İmdat' , 'Alo 154' ve telsiz hattında görev alan personelimiz halkla devamlı diyalog halinde oldukları için öncelikle onlara vermeyi düşündük" dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü İdari Bölümü'nde görev alan polis memuru Hasan Yiğit ise halkla iç içe çalıştıkları için halkın sorunlarını çözmek için böyle bir kursun çok yararlı olacağını söyleyerek "Halka daha iyi hizmet vermek için diksiyon alanındaki eksikliklerimizi gidermek istiyoruz" dedi.

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber