Türkiye şehitlerine ağlıyor/ Resimli

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2007 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MANİSA ŞEHİT YARBAYINA AĞLIYOR

- ŞEHİT YARBAY MELİH GÜLOVA'YI GÖZYAŞLARIYLA KARŞILADILAR

- TBMM BAŞKANI BÜLENT ARINÇ HATUNİYE CAMİİ'NE GELİŞİNDE KALABALIK TARAFINDAN PROTESTO EDİLDİ

ÖZCAN AYDIN-MEHMET İNMEZ

MANİSA (İHA) - Şırnak'ta şehit düşen Piyade Yarbay Melih Gülova'nın cenazesi, Manisa'da gözyaşlarıyla karşılandı. Şehidi son yolculuğuna uğurlamak üzere binlerce kişi Manisa Hatuniye Camii'ne akın etti.

Şırnak'ta şehit düşen Piyade Yarbay Melih Gülova'nın cenazesi gözyaşları arasında Hatuniye Camii'ne getirildi. Cenaze törenine TBMM Başkanı Bülent Arınç, Genelkurmay Eski Başkanı Hilmi Özkök, Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, Manisa Birinci Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, AKP ve CHP'li milletvekilleri ile Belediye Başkanı Bülent Kar katıldı. Ayakta güçlükle duran Şehit Yarbay Melih Gülova'nın eşi Yar.Doç.Dr. Asena Gülova'yı şehidin arkadaşı subaylar ve askerler teskin etmeye

çalıştı. Camide toplanan kalabalık terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı, tekbir getirdi.


ŞEHİT BİNBAŞI ARMUTÇUOĞLU, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

- CENAZE TÖRENİNE, CUMHURBAŞKANI SEZER, CHP LİDERİ BAYKAL, ORGENERAL BÜYÜKANIT VE DIŞİŞLERİ BAKANI GÜL DE KATILDI

(FOTOĞRAFLI)

MUAMMER TAN-ZAFER ÇAKMAK-BEYAZIT CEBECİ

ANKARA (İHA) - Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucunda şehit olan Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kocatepe Camii'ndeki cenaze törenine, şehit Binbaşı Armutçuoğlu'nun ailesi ve yakınları, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Abdullatif Şener, Devlet Bakanı Beşir Atalay, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, kuvvet komutanları, Ankara Garnizonu'nda görevli subaylar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhurbaşkanı Sezer ve

diğer siyasi ve askeri erkan, şehit ailesine başsağlığı dileyerek, teselli etti. Tören nedeniyle, cami etrafında ve içinde geniş güvenlik önlemleri alındı.


ŞIRNAK'TA ŞEHİT DÜŞEN PİYADE ER HASAN GÜREŞEN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

- GAZİOSMANPAŞA'DAKİ EVİNİN ÖNÜNE GETİRİLEN ŞEHİR ER HASAN GÜREŞEN'İN TABUTUNA SARILAN ACILI AİLE AĞITLAR YAKTI

- FENALIK GEÇİREN ACILI ANNE ZEHRA GÜREŞEN VE 3.5 YILLIK EŞİ DENİZ GÜREŞEN'İ YAKINLARI TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI

- GÜREŞEN'E SON GÖREVİNİ YERİNE GETİREN ASKERLER, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

KADİR TÜMER

İSTANBUL (İHA) - Şırnak'ta uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Piyade Er Hasan Güreşen'in cenazesi, İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evine getirildi. Güreşen'in tabutunu gören babası Nuri Güreşen, annesi Zehra Güreşen ve 3.5 yıllık eşi Deniz Güreşen gözyaşları içinde ağıtlar yakarken, Güreşen'e son görevini yerine getiren askerler de gözyaşlarını tutamadı.

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi yakınlarında, bölücü terör örgütü PKK tarafından döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Piyade Er Hasan Güreşen son yolculuğuna uğurlanıyor. Gümüşsuyu Devlet Hastanesi'nden alınan Güreşen'in Türk bayrağına sarılı tabutu, jandarma ve polis eskortu eşliğinde Gaziosmanpaşa'daki evine getirildi. Güreşen'in cenazesi babası Nuri Güreşen, annesi Zehra Güreşen, 3.5 yıllık eşi Deniz Güreşen ve yakınları tarafından karşılandı. Güreşen'in Türk bayrağına sarılı

tabutunu gören acılı aile, gözyaşları içinde ağıtlar yaktı. Fenalık geçiren acılı aileyi yakınları teselli etmeye çalıştı. Cenazenin getirilmesiyle birlikte Türk bayrakları açan vatandaşlar, "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak, teröre lanet okudu.

Güreşen'e son görevini yapan askerler ise, gözyaşlarını tutamadı. Acılı dede, torununu taşıyan cenaze aracının önünde gözyaşları içinde yürüdü.

Güreşen'in cenazesi, okunan duaların ardından Levent Camii'ne doğru yola çıkartıldı. Bu sırada araçlarının içinde bulunan acılı ailenin yakınları camlardan sarkarak, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan aleyhine sloganlar attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber