Otomobil jandarmanın nöbetçi kulübesine girdi

Mersin'in Silifke ilçesinde kaza yapan bir araç Silifke İlçe Jandarma Komutanlığının nöbetçi kulübesine girdi. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2018 10:00, Son Güncelleme : 17 Ekim 2018 10:02

Edinilen bilgiye göre, Serkan Erol yönetimindeki 33 EV 744 plakalı otomobil Mersin istikametinden Mut yönüne seyir halindeyken bir minibüsün araca çarptı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil yol kenarında bulunan Silifke İlçe Jandarma Komutanlığının dış kapı nöbetçi kulübesine girdi. Nöbetçi askerler tarafından araçtan çıkartılan sürücü Serkan Erol ve yanında bulunan Cengiz Bulutoğlu ile nöbet tutan askerler de yara almadan kazadan kurtuldu. Olay yerine çağrılan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, çağrılan çekici ile araç girdiği nöbetçi kulübesinden çıkartıldı. Aracın kullanılmaz hale geldiği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı dış kapı girişindeki beton bariyerlerin olması olası bir faciayı da önlemiş oldu. Sürücü Serkan Erol, minibüsün araçlarına vurduğunu ve direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yaptıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber