İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Doktor, hastane çalışanı ve polise soruşturma

Çorlu Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktor, 2 bilgi işlem çalışanı ve bir polis memuru hakkında hakkında, "resmi belgede sahtecilik" iddiasıyla soruşturma başlatıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2018 16:04, Son Güncelleme : 18 Ekim 2018 16:39
Doktor, hastane çalışanı ve polise soruşturma

İddiaya göre, F.Y'nin geçen yıl ekim ayında Çorlu - Marmaraereğlisi karayolunda kullandığı otomobil devrildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri sürücüye ulaşamadı.

F.Y trafik kazasından 1 gün sonra Çorlu Devlet Hastanesi'nden aldığı rapor ile Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek ifade vermek istediğini söyledi.

Jandarma görevlileri, sürücünün getirdiği ve kendilerine ibraz ettiği raporun barkodunu Çorlu Devlet Hastanesi'nden sorgulattı. Duruma ait barkodun olmaması üzerine olay cumhuriyet savcılığına bildirdi.

Savcılık, hastanede raporunun üzerinde kaşesi bulunan Dr. E.B, hastane bilgi işlem çalışanları Ü.Y ve A.M ile hastanede aynı gece görev yapan polis memuru M.A hakkında "resmi belgede sahtecilik" iddiasıyla soruşturma başlattı.

Dr. E.B'nin soruşturma kapsamında verdiği ifadede olay gecesi istirahatte olduğunu öne sürerek, kaşesini kullananlar hakkında şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

Soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber