İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Kibirli adam bu kapıdan içeri giremez'

AK Parti'nin aday tespit çalışmaları sırasında hem milletvekilleri, hem de partinin ilgili kademeleriyle istişareleri sürdüren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ilçe belediye başkanlarının ardından milletvekilleri ve parti kurucularıyla Kızılcahamam kampında bir araya gelmişti

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 22 Ekim 2018 07:15, Son Güncelleme : 22 Ekim 2018 07:43
'Kibirli adam bu kapıdan içeri giremez'

Partinin yerel seçim stratejisi ve aday adaylarıyla ilgili durum değerlendirmelerinin masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Erdoğan'ın konuşması ise yeni dönem belediye başkan adaylarında aranacak kriterlere yönelik oldu.

OLMASI İSTENEN: TEVAZU

Erdoğan'ın, AK Parti'li belediye başkanlarının sadece 'hizmet' konusunda iyi olmalarının yeterli olmayacağına ilişkin uyarısını bir kez daha yaparak, belediye başkanının vatandaşla olan diyaloğunun önemine işaret ettiği kaydedildi. Adayların özellikle 'halk desteğine sahip olması gerektiğine' dikkat çeken Erdoğan'ın, başkanların halkın içinde yer alması ve tevazu sahibi olmaları gerektiğini kaydettiği bildirildi.

İSTENMEYEN: KİBİR

Vatandaşa tepeden bakacak adayları kesinlikle istemediğini bir kez daha vurgulayan Başkan Erdoğan'ın, 'kibir' konusunun üzerinde özellikle durarak, kesinlikle kibirli kimselerin aday gösterilmemesi gerektiğine işaret ederek, "Babamın oğlu olsa kibirli adam bu kapıdan geçemez. Kibirli adam istemiyoruz. Tevazu sahibi olacak" dediği öğrenildi.

  • ŞERİFE GÜZEL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber