Ankara'da üst geçitler birleşti eziyet sona erdi

Gölbaşı'nda Konya Yolu'nun yer altına alınması çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan Ankara Caddesi'nde, karşıdan karşıya geçmek için iki üst geçit, bir alt geçit kullanmak zorunda kalan vatandaşların geçiş eziyeti sona erdi.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 23 Ekim 2018 21:27, Son Güncelleme : 23 Ekim 2018 21:37
Ankara'da üst geçitler birleşti eziyet sona erdi

İki üst geçidin ortasına yapılan yeni bir ayakla üst geçitler birleştirildi. Daha önce iniş ve çıkış yapılan kısımlar kapatılırken alt geçit iptal edildi. Yapılan düzenlemeyle vatandaşların karşıdan karşıya tek bir üst geçidi kullanarak kesintisiz bir şekilde geçmeleri sağlandı.

GEÇİCİ ASANSÖR TALEBİ

Daha önce vatandaşlar şehrin diğer yakasına geçebilmek için önce bir üst geçide çıkıp iniyordu, ardından alt geçide inip çıkıyordu, finalde de yine üst geçide çıkıp tekrar iniyordu. Üst geçidin birleştirilmesinden dolayı Gölbaşı Belediyesi'ne teşekkür eden vatandaşlar, "Alt geçitteki su birikmesi sıkıntısından da kurtulmuş olduk. Ancak geçici de olsa bir asansör yapılsa çocuğu olan aileler, yaşlı ve engelliler için büyük kolaylık sağlanır" dedi.

HÜRRİYET ANKARA GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Gölbaşı'ndaki üst geçit sıkıntısını Hürriyet Ankara 13 Eylül'de 'Gölbaşım dönüyor' manşetiyle gündeme getirmişti. Gölbaşı sakinleri, "İnsanın başı dönüyor. Karşıdan karşıya geçmek istemiyorum. Çıkıp inemeyenler taksi tutuyor 20-30 lira verip karşıya geçiyor" şeklinde şikayetlerini dile getirmişti.

Murat YILMAZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber