Taltif hırsızlığı yapan FETÖ'cülere ağır cezada dava açıldı

Emniyet Sen yönetiminde bulunan Sezayi Sezer'in taltif hırsızlığına yönelik 2012 yılında başlattığı hukuk mücadelesi sonunda Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 24 Ekim 2018 09:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Taltif hırsızlığı yapan FETÖ'cülere ağır cezada dava açıldı

Bütün kamuoyunun malumu olduğu üzere, Fetö/Pdy Terör Örgütü ülkemizin akla gelen tüm kaynaklarını yıllarca sömürmüş ama bu sömürüyü en çok, onlara tamamen teslim edildiğini herkesin kabul ettiği ve inkar etmediği Emniyet Teşkilatı üzerinden yapmıştır.

FETÖ en çok da taltif sistemi üzerinden sömürmüştür. Bu yolla her yıl yaklaşık 200 milyon lirayı bütün il ve ilçelerde yandaşlarına aktararak çalmıştır.

Emniyet Sen'in girişimleri sonrasında bütün il ve ilçelere örnek teşkil edecek davanın ilki Manisa ili Akhisar ilçesinde açılmıştır.

Akhisar Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davada, il emniyet müdürlüğü yapmış 2, birinci sınıf emniyet müdürlüğü yapmış 5 olmak üzere çeşitli rütbelerde bazıları halen çalışan toplam 12 emniyet müdürü hakkında dava açılmıştır. (A.A. - Y.Ç. - F.N. - A.A. - A.Ç. - M.T. - A.D. - R.K. - B.K. - A.Y. - M.O. - E.K.)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber