Öğretmenin suyuna kireç çözücü atıldı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 13 Haziran 2007 06:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zehirlenen ve ses tellerinde kanama olan öğretmen suç duyurusunda bulundu. 9 öğrencinin ifadesi alındı.İstanbul Maltepe'deki bir lisede Edebiyat öğretmeni olan Didem Baştürk, öğretmenler odasındaki su sebilinden içtiği suyun ardından rahatsızlanarak Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü.

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Muayene sonucu zehirlendiği ve ses tellerinde kanama olduğu belirlendi. Öğretmenin, içtiği suya atılan kireç çözücüden etkilenmiş olabileceği söylendi. Taburcu olan öğretmen Didem Baştürk, Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

PARMAK İZİ VE ÖRNEK ALINDI

Savcılık soruşturma başlattı. Öğretmenler odasındaki su sebili üzerinden alınan parmak izleri ile sudan alınan numune Adli Tıp'a gönderildi.

ÖĞRENCİLER SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgisi olabileceği gerekçesiyle son sınıf öğrencisi T.İ. ile 8 arkadaşı gözaltına alındı. Yaşları 18'den küçük olan 3 öğrenci, Çocuk Şube Büro Amirliği'ne teslim edildi. Diğer 6 öğrenci ise savcı tarafından sorgulanıp serbest bırakıldı. Savcılık, Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanacak rapora göre soruşturmaya yön verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber