'Melih Gökçek kendi adına anketler yaptırıyor'

Son zamanlarda hakkında MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olacağı yönünde söylentiler çıkan Melih Gökçek'in kendi adına anket yaptırdığı iddia edildi.

Kaynak : Sözcü
Haber Giriş : 04 Kasım 2018 21:46, Son Güncelleme : 04 Kasım 2018 21:58
'Melih Gökçek kendi adına anketler yaptırıyor'

Melih Gökçek'in Ankara'da kendi adına anketler yaptırıp, diğer adayların oylarını düşük gösterdiğini belirten Sözcü gazetesi yazarlarından Saygı Öztürk, köşesinde yazdığı yazıda Gökçek'in manipülatif anketler yaptırdığı iddiasında bulundu.

Öztürk'ün bugünkü köşe yazısının ilgili bölümü:

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa ettirilen Melih Gökçek, "Siyaset sahnesinden çekilmedim" dercesine anketler yaptırıyor ya da değişik şirketlerin anketleri ofisinden yayılıyor. Bu anketlerde Başkan Mustafa Tuna, başkan adaylığı gündeme gelen AKP'li Mehmet Özhaseki adeta yerlerde sürünüyor.

'GÖKÇEK ADAY GÖSTERİLMEZSE, MANSUR YAVAŞ RAHAT BİR ŞEKİLDE SEÇİMİ KAZANIYOR'

Anket şirketine göre sonuç şu: Melih Gökçek olmadan, AKP'nin Ankara'da seçimi kazanması mümkün değil. Hele Mehmet Özhaseki ya da Mustafa Tuna aday gösterilirse Mansur Yavaş seçimi çok rahat bir biçimde alacak.

'GÖKÇEK HER KOŞULDA ADAY GÖSTERİLMEK İSTİYOR'

Melih Gökçek istifa ettirildiğinde, "Siyasi hayatı bitti" denilmişti. Aday belirlenene kadar Gökçek'in ismi hiç eksik olmayacak gibi gözüküyor. Gökçek, her koşulda aday gösterilmesini istiyor, "Çünkü seçim ancak benimle kazanılır" mesajı veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber