Mudurnu Tapu Müdürü açığa alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2007 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu Valisi Ali Serindağ, rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Mudurnu Tapu Sicil Müdürü Tacettin Şahin'in açığa alındığını bildirdi.

Bir vatandaş, Kaymakamlık binasındaki Tapu Sicil Müdürlüğü'nde işlemlerinin geciktirilmesi üzerine Şahin'in makamına gitti. Vatandaş, Şahin'e, seri numarası alınmış 50 YTL verdi. Para vermesine rağmen işlemlerinin geciktirildiğini savunan vatandaş, adliyeye ihbarda bulundu.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine emniyet güçleri, Şahin'in makam odasında arama yaptı. Aramada, seri numarası önceden bildirilen 50 YTL'nin bulunduğu bildirildi.

Bunun üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Şahin'in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Bolu Valisi Ali Serindağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şahin'in gözaltına alındığından bilgisi olduğunu belirterek, adli ve idari soruşturmanın selameti açısından da açığa alındığını bildirdi.

Mudurnu Kaymakamı Ömer Duran da olayı doğrulayarak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden konuyu araştırması için müfettiş istendiği ifade etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber