Ağar 'Muhammed Ali' gibi vuracak

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 15 Haziran 2007 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DP lideri Mehmet Ağar, TV ekranlarına ve miting alanlarına dünya boks şampiyonu Muhammed Ali'nin yardımcısı Drew Bundini Brown'ın sözleri ile hazırlanıyor: İşsizlik yardımına muhtaç olanlar için, emekli aylığı olmayan yaşlılar için dövüş!

Merkez sağda bütünleşme sürecinde yaşanan başarısızlık ve ardından gelen liste depremi sebebiyle zor günler geçiren DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, yeniden televizyon programlarına ve miting meydanlarına çıkmadan önce yoğun bir motivasyon programından geçti. Ağar, dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali Clay'i ringde motive eden yardımcısı Bundini'nin sözleri ile hırslandırıldı.

HIRS KÜPÜ OLDU

Parti yöneticilerinin dahi havlu attığı bir ortamda Ağar'ın seçimlere büyük bir motivasyonla asılmasını sağlayan sırrı BUGÜN öğrendi. Ağar, geçen hafta sonu yaşanan bu olaylardan sonra çıkacağı televizyon programı öncesinde Dünya Şampiyonu ünlü boksör Muhammed Ali Clay'ın ringlerdeki "motivasyon ilacı" ile hırs küpü haline getirildi. Ağar'ı mitinglere döndüren, ringte Muhammed Ali'yi motive eden menajeri Drew Bundini Brown'ın sözleri oldu. Bundini, üç yıllık boks yasağından sonraki ilk maçlarından birinde, ringdeki Muhammed Ali'yi şu sözlerle motive etmişti:

GÖZLERİ DOLDU

"Dans et şampiyon! Yetimhanelerdeki çocuklar için dans et! Onlar için dövüş, Şampiyon! İş güç bulamayan, kirasını ödeyecek parayı toparlayamayanlar için dans et! Onlar için dans et şampiyon! Dümdüz et o salağı! Köprü altlarında uyuyan ayyaşlar için dans et! Hastanede veremli, kanserli olanlar, hapislerde kefaletsiz yatanlar için! Onlar için dans et şampiyon! Herkesin ümidi kestiği uyuşturucu müptelaları için dans et! Kocası olmayan küçük hamile kızlar için! Onlar için dans et şampiyon! Onlar için dövüş! İşsizlik yardımına muhtaç olanlar için, emekli aylığı olmayan yaşlılar için dövüş!" Geçen hafta sonu önce Ağar'ın yakınları defalarca bu metni kendisine okudu, daha sonra da Ağar başka hiçbir şey düşünmeden saatlerce gözleri dolarak tekrar tekrar bu metni okudu. Muhammed Ali motivasyonu ile Ağar, günler sonra çıktığı televizyon programında şaşırtan bir performans ortaya koydu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber