AKP'nin seçim sırrı 200 bin gönüllü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 15 Haziran 2007 07:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP, sıcak günler için 'serin' bir propaganda paketi hazırladı. İstanbul'a su sebilleri dağıtıldı, adaylar için çay bahçesi olabilen karavanlar kiralandı. İstanbul'da 200 bine yakın gönüllü partili, 3 aydan bu yana ev ziyaretleri yapıyor. Amaç, 22 Temmuz'a kadar İstanbulluları iki kez ziyaret etmek

AKP, seçim sürecinin yazın en sıcak günlerine denk gelmesi nedeniyle serin bir propaganda paketi hazırladı. İstanbul'da sıcak hava nedeniyle, kapalı mekânlar yerine çalışmalar sokakta yürütülecek. İstanbul'un dört yanına su sebilleri yerleştirilerek parti broşürleri dağıtılacak. Adaylar için mini çay bahçesi haline getirilebilen karavanlar kiralandı.

Rakiplerini mizahla vurmak isteyen AKP, karikatür ve çizgi filmler de hazırladı. Karikatürlerde, "Ak adam", her şeye karşı çıkan "Bay Muhalefet" ile mücadele ediyor.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nde, yaklaşık 40 kişi seçim propagandaları üzerine çalışırken, 200 bine yakın gönüllü partili, üç aydan bu yana ev ziyaretleri yapıyor.

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hulusi Şentürk, 22 Temmuz'a kadar tüm İstanbulluları iki kez ziyaret etmeyi hedeflediklerini, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki propaganda çalışmalarına sadece bir kez katılabileceğini, onun da 15 Temmuz'daki büyük miting olduğunu söyledi.

Şentürk, büyük miting için Genel Merkez yönetiminin Kazlıçeşme, parti tabanının cumhuriyet mitinginin yapıldığı Çağlayan meydanını istediğini, yerin Seçim Kurulu'nda kurayla belirleneceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber