İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

AK Parti'de, temayül yoklaması tarihi belli oldu

Ak Parti temayül yoklamasını, 18 Kasım'da, online oylama yaparak, sonuçlandıracak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Kasım 2018 10:57, Son Güncelleme : 07 Kasım 2018 10:59
AK Parti'de, temayül yoklaması tarihi belli oldu

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri aday adaylığı sürecinin ilk gününe ilişkin soruları yanıtladı.

Bir soru üzerine, aday adaylığı başvurularının bugün 11.00 itibarıyla başladığını anımsatan Yavuz, e-başvuru yöntemini kullanacaklarını ve anlık olarak tüm müracaatların görülebileceğini duyurduklarını söyledi.

Yavuz, temayül yoklamasını da 18 Kasım'da e-temayül şeklinde icra edileceğini anlattı.

Temayül yoklamasının 10.00-16.00 arasında yapılacağını ve sistemin kapatılmasının ardından hemen sonuçları elde edeceklerini kaydeden Yavuz, "Oyunu kullanan herkes bilecek ki sistem kendisi sayıyor bunları, analiz ediyor ve Sayın Cumhurbaşkanımıza gönderiyor. İnşallah 18'inde saat 16.30'da bütün sonuçları ve analizleriyle Sayın Cumhurbaşkanımız ekrana baktığında bu sonuçları görmüş olacak." diye konuştu.

Önceki temayül yoklamalarında 3 ton kağıdın kullanıldığını ve böylece israfın önüne geçileceğine dikkati çeken Yavuz, bu temayül yoklamasında harcayacakları paranın tamamının bir temayül yoklamasındaki malzemeye harcanacak paraya tekabül ettiğinin altını çizdi.

Yeni sistemi kendi bünyelerinde hazırladıklarını ve bundan sonraki yoklamalarda herhangi bir ücret ödemeyeceklerini belirten Yavuz, malzemeleri bir seferlik aldıklarını, daha sonraki yıllarda da bunları kullanacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber