Uygulamalı esrar dersi: CD'de lise öğrencisi nasıl çekileceğini anlatıyor

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 15 Haziran 2007 08:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çocukları CD'yle uyuşturuyorlar

Antalya'da birçok lise öğrencisinin ?rol' aldığı ve 15 YTL'ye satılan esrar sarma teknikleriyle uyuşturucu alemi CD'leri ortalığı karıştırdı

ANTALYA'DA önceki aylarda ortaya çıkan ve liseli kız öğrencilerin yer aldığı skandal video görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Liseli gençler tarafından çekilen görüntüleri CD haline getiren şahısların 15 YTL karşılığında özel müşterilere ve okullardaki öğrencilere pazarladığı ortaya çıktı.

AKIL ALMAZ GÖRÜNTÜLER

CEP telefonuyla çekilen CD'lerde kız öğrencilerin gizli görüntülerinin yanı sıra uyuşturucuyla ilgili ders veren videolar da bulunuyor. Eğitimci ve aileleri şok eden görüntülerin bu işi pazar haline getiren kişilerce Türk internet sitelerinde de yayınlandığı tespit edildi.

CD'LERDE esrar sarma teknikleri, uyuşturucu partileri gibi akıl almaz videolar bulunuyor. Hatta görüntüde iki gencin ayin müziği eşliğinde uyuşturucu kullandığı görülüyor. Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay skandal görüntülerin ardından geniş kapsamlı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

?BU TÜR SİTELER KAPATILSIN'

İL Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ?Böyle bir durum varsa gereğini yaparız' dedi. Görüntülerin yayınladığı bu tür sitelerin kapatılması için Milli Eğitim Bakanlığı ile temasa geçtiklerini açıklayan Gülay polisle de çalışacaklarını açıkladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber