Bir il daha doğal gaza kavuştu

Şırnak'ın doğal gaza kavuşması dolayısıyla tören düzenlendi. En yakın zamanda 6 mahalleye doğal gaz verilmeye başlanacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2018 23:00, Son Güncelleme : 12 Kasım 2018 23:03
Bir il daha doğal gaza kavuştu

Şırnak genelinde ilk kez Aydınlıkevler, İsmet Paşa, Yeni, Yeşilyurt, Dicle ve Bahçelievler mahallelerine doğal gaz verilecek olması dolayısıyla doğal gaz ana merkezinin bulunduğu Şehri Nuh Mahallesi'nde tören gerçekleştirildi.

Törende konuşan Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, kenti doğal gaz ile buluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

BOTAŞ tarafından yapılan ihale sonucu doğal gaz çalışmalarının kentin ana hatlarında tamamlandığını aktaran Bedirhanoğlu, "Şırnak'ta 'olmaz' denileni gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Kentin daha temiz bir havaya ihtiyacı vardı, bunu da doğal gaz kullanımını yaparak başaracağız." dedi.

Bedirhanoğlu, şehir içi hatların tamamlandığı bölgelere yakın zamanda doğal gaz verileceğini müjdeleyerek, doğal gazın kente hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Konuşmaların ardından ilk meşale ateşini Bedirhanoğlu ve yüklenici firma yetkilileri yaktı. Törene, BOTAŞ ve yüklenici firma temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber