İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gerede D-100 karayolundaki 70 km hız sınırına tepki

D100 karayolu üzerinde yer alan ve hız sınırı 70 olarak belirlenen EDS'nin kestiği cezaya bir çok vatandaş tepkili

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Kasım 2018 23:22, Son Güncelleme : 12 Kasım 2018 23:26
Gerede D-100 karayolundaki 70 km hız sınırına tepki

Gerede D-100 Karayolu Bolu Yönünde Köy Hizmetleri Müdürlüğü Hizasına konan ve hız Kontrol hız Limiti 70 olarak belirlenen ve kestiği yüksek cezalar ile o yolu kullanan sürücüleri isyan ettiren EDS'ye sürücüler ve vatandaşlar tepkili.

Ankara'nın göbeğinde hız limitinin 82 olarak belirlendiği günümüzde Ankara İstanbul yolu üzeri Gerede Köy Hizmetleri Bolu yönüne kurulan EDS hız kontrolü için değil sadece ceza yazsın diye konulmuş, günümüzde son dönemde bu yolu Kullanan birçok Kızılcahamamlı sürücü 186 lira ile 475 lira arasında ceza geliyor.

kizilcahamamhaber.com internet sitesine konuşan ilçe halkından Hasan Dirican, 81 km hızla seyir ederken bu yolda EDS'ye yakalanıyor ve 235 TL ceza geliyor.

Kendisinin emekli olduğunu ve bu cezayı görünce şok olduğunu dile getiren Dirican "ben emekli maşı ile geçinen bir vatandaşım böyle bir yola 70 km hız limiti mi konur? Ankara'da şehrin merkezinde 82 km oluyor burada sırf sürücülere ceza kesilmesi için böyle kurulmuş bir düzen, 81 km hızla giderken 235 TL ceza kesmişler cebimde 15 TL param vardı komşulardan borç alıp erken ödersem indirim oluyor diye parayı yatırmaya geldim, yetkililere sesleniyorum buna bir çözüm bulun, vatandaşa böyle tuzak olmaz, bu kural değil tuzak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber