Cezaevine girerken şov yapmıştı, tahliye olunca 'drift mi, asla' dedi

Trafikte drift yaptığı gerekçesiyle 4 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan 30 yaşındaki Harun Taştan, "Kapalı alan ve pist dışında bir daha asla yapmam" dedi.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 13 Kasım 2018 09:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Drift yapmaktan 3 ay 10 gün hapis cezası alan sürücü Harun Taştan (30) kendisine yeni bir cip aldıktan iki gün sonra tutuklandı. Videoları haftada 30 milyon görüntülemeye ulaşan Taştan, 4 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Hapis cezası 15 günlük Kamu Hizmeti Cezası ve para cezasına dönüştürüldü. Bir ay boyunca her gün karakola giderek imza atma zorunluluğu olan Taştan, SABAH'a konuştu: "Koğuş arkadaşlarım arasında 25 yıla kadar kesilmiş hapis cezaları olan cinayet zanlıları da vardı. Trafikte ve caddelerde drift devri benim için bitti. Tutku da olsa yanlış ve yapılmaması gereken bir eylem. Kapalı alan ve pist dışında bir daha asla yapmam. Beni örnek alanlar da trafiğe kapalı alanları seçmeli." İşte mesajları:

PİST TALEP ETTİ

Drift ve araç tutkunları aslında caddeleri ve sokakları tercih etmez. Fakat pist, imkan ve fazla seçenek yok. Kapalı alanlarda veya pistlerde yapılmalı. Bu tutku için pist talep ediyoruz. Bunu bütün drift tutkunları için dile getiriyorum.

Geçmişte hatalar yaptım fakat artık yapmıyorum. Gençler aynı hataları tekrarlamasınlar. Araba gençler için bir tutku ve çok seviyorlar. Onlar da meşru zeminde hareket etsinler. Hem pistleri olursa devlet için de gelir kapısı olur.

Harun Taştan, cezaevine girmeden önce, sosyal medya aracılığıyla yaptığı son paylaşımla, hapis cezasının kendisini drift atmaktan asla alıkoymacağını gösterdi. Trabzon E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu önünde lüks otomobiliyle poz veren Harun Taştan'ın, "Bu aşkın adı magandalıksa cezamı yatar çıkarım. Kaldığım yerden devam ederim aşkımıza" paylaşımıyla drifte devam edeceği mesajını vermişti.

EMİR SOMER

Ünlü Drift'çi hapse girerken de şov yaptı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber