İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Polis Akademisi'nden amirlik eğitimi sınav takvimi duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı 2018 Yılı 5. dönem emniyet teşkilatı mensubu ilk derece amirlik eğitimi sınav takvimi duyurusu yayımladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Kasım 2018 16:00, Son Güncelleme : 15 Kasım 2018 16:04
Polis Akademisi'nden amirlik eğitimi sınav takvimi duyurusu

2018 Yılı 5. Dönem Emniyet Teşkilatı Mensubu İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Takvimi Duyurusu

Emniyet Teşkilatı Mensubu Adayların (Polis Memuru, Başpolis Memuru, Kıdemli Başpolis Memuru) girecekleri İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınavı ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı ve Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan "Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) İlk Derece Amirlik Eğitimi (Emniyet Mensubu) Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı Yapılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde gerçekleştirilecek yazılı sınav, aşağıda belirtilen sınav takvimine göre yapılacaktır.

TARİH TARAF İŞİN TANIMI
15-23.11.2018 ÜNİVERSİTE Sınava girecek ADAY'ların yazılı sınav internet kayıt işlemlerinin alınması. (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/)
10-15.12.2018 ÜNİVERSİTE Sınav giriş belgelerinin ADAY'ların erişimine açılması.
(https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/)
16.12.2018 ÜNİVERSİTE Sınavın tek oturum halinde gerçekleştirilmesi.
17-19.12.2018 ÜNİVERSİTE ADAY'ların sınav uygulamasına ve sınav sorularına yönelik itirazlarının alınması. (ADAY'lar sınav sorularına, sınav uygulamasına ve sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ÜNİVERSİTE'nin Sınav Hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen "Sınav İtiraz Formu" vasıtasıyla yapacaklardır. Yapılan itirazların geçerli olabilmesi için ADAY'ların her bir itiraz türü için, Sınav İtiraz Formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurması, onaylaması, çıktısını alması, imzalaması ve ıslak imzalı bu formu, üzerinde belirtilen adrese, itiraz süresi içinde ulaştırması gerekmektedir. )
19.12.2018 ÜNİVERSİTE ADAY'ların sınav uygulamasına ve sınav sorularına dair itirazların ıslak imzalı çıktılarının mesai bitimine (18.00) kadar Üniversiteye ulaştırılması. (Belirtilen adrese herhangi bir sebeple zamanında ulaşmayan veya başka kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.)
26.12.2018 AKADEMİ Sınav sonuçlarının ADAY'lara duyurulması.
26-28.12.2018 ÜNİVERSİTE ADAY'ların sınav sonuçlarına yönelik (maddi hataya dair) itirazlarının alınması. (ADAY'lar sınav sorularına, sınav uygulamasına ve sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ÜNİVERSİTE'nin Sınav Hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen "Sınav İtiraz Formu" vasıtasıyla yapacaklardır. Yapılan itirazların geçerli olabilmesi için ADAY'ların her bir itiraz türü, Sınav İtiraz Formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurması, onaylaması, çıktısını alması, imzalaması ve ıslak imzalı bu formu, üzerinde belirtilen adrese, itiraz süresi içinde ulaştırması gerekmektedir.
28.12.2018 ÜNİVERSİTE ADAY'ların ıslak imzalı sınav sonuç itiraz (maddi hataya dair) çıktılarının mesai bitimine (18.00) kadar Üniversiteye ulaştırılması. (Belirtilen adrese herhangi bir sebeple zamanında ulaşmayan veya başka kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.)
07.01.2019 AKADEMİ İtiraz sonuçlarının ADAY'lara duyurulması.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber