Küskünlerden sanal tepki

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 17 Haziran 2007 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP'nin listeye alınmayan milletvekilleri sanal alemde seslerini duyurmaya devam ediyor. İktidar partisinin 22 Temmuz seçimleri öncesi liste dışı bırakılan Erzurumlu iki milletvekili Ömer Özyılmaz ve Mustafa Ilıcalı, sanal alemde ilginç bir yarışa imza attı. Mustafa Ilıcalı, kişisel web sayfasında ?5 yıla sığdırabildiklerimiz? başlığıyla Erzurum için yapılan yatırımları sahiplenirken Ömer Özyılmaz da ?Özyılmaz bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerini kamuoyuna açıklıyor? başlığıyla benzer icraatları savundu.

?KÜSKÜN DEĞİLİM?

www.omerozyilmaz.com web adresini yenileyen Ömer Özyılmaz, girişe ?Herşey Erzurum için? yazısını koydu. Sitesine özel bir açıklama yapan AKP'li vekil, ?Partime kırgınlığım ya da küskünlüğüm söz konusu olamaz? dedi. Özyılmaz daha sonra sayfasında gerçekleştirdiği projelere yer verdi. Bu projeler arasında, ?Aziziye Tabyalarının, Çanakkale tabyaları gibi Milli Park olarak ilan edilmesi hedefi?, ?Köylerde kurulan hayvancılık kooperatiflerine her yıl verilen desteklerden Erzurum'un aldığı payın artırılması? gibi başlıklara yer verildi.

Erzurum'dan listeye konulmayan ikinci milletvekili olan Mustafa Ilıcalı da web sitesini yenileyerek, girişe ?5 yıla sığdırabildiklerimiz? başlığıyla projelerini koydu. İcraatları arasında, ?Turkcell çağrı merkezinin kurulması ve 400 kişiye istihdam sağlanması?, ?Unuversiad 2011- Üniversite Kış Olimpiyatları'nın Erzurum'da yapılması? var. Ilıcalı, internet sitesine ?Küskün değilim? mesajı koymadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber