Sabah babayı akşam oğlunu vuran 2 kişi gözaltında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün sabah saatlerinde Yusuf Candar'ı tek kurşunla evinde vurdukları, akşam saatlerinde ise oğlu Yavuz Candar'ı iş yerinde kurşunlayarak öldürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Kasım 2018 18:52, Son Güncelleme : 16 Kasım 2018 18:53
Sabah babayı akşam oğlunu vuran 2 kişi gözaltında

İlçeninin Yeniceköy Mahallesi'nde 2 şüpheli, iddialara göre kapıyı kırarak girdikleri evde baba Yusuf Candar'ı tek kurşunla yaraladı.

Ağır yaralanan Yusuf Candar'ın hastanede tedavisi sürerken, akşam saatlerinde ise aynı kişiler Yusuf Candar'ın oğlu Yavuz Candar'ın iş yerine giderek silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda ağır yaralanan Yavuz Candar da tüm müdahalelere rağmen kaldırıldğı hastanede öldü.

CİNAYETTEN SONRA GÖRÜNTÜLENDİLER

Cinayetten sonra rahat tavırlaryla güvenlik kameralarınca görüntülenen 2 şühpelinin Kahraman A. ve Murat G. olduğu emniyet ve jandarma ekipleri tarafından tespit edildi. İki şüpheli gece saatlerinde emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

YAVUZ CANDAR TOPRAĞA VERİLDİ

Kahraman A. ve Murat G.'nin gerçekleştirdiği iddia edilen silahlı saldırıda; iş yerinde kurşunlara hedef olarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Yavuz Candar toprağa verildi.

Candar'ın cenazesi İnegöl ilçesinin kırsal Edebey Mahallesi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber