İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Malatya merkezli FETÖ opersayonu: 7 gözaltı

Malatya merkezli 4 ilde FETÖ'nün TSK mahrem yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonda, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2018 15:43, Son Güncelleme : 20 Kasım 2018 16:26
Malatya merkezli FETÖ opersayonu: 7 gözaltı

Malatya merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mahrem yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin Malatya, Ankara, Mersin ve Uşak'ta daha önce belirlenen adreslere düzenlediği eş zamanlı operasyonda 3 muvazzaf astsubay ile daha önce meslekten ihraç edilen 2 astsubay ve 2 askeri okul öğrencisi gözaltına alındı.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Öte yandan, Ankara, Konya ve Zonguldak cumhuriyet başsavcılıklarınca haklarında gözaltı kararı verilen 2 muvazzaf astsubay ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde görevli doktor da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yakalanarak, soruşturmaların yürütüldüğü kentlere gönderildi.

Volkan Kaşik

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber