Kayseri eski Valisi aday adaylığını açıkladı

AK Parti'den aday adaylığı konuşulan ve bir dönem Çanakkale Valiliği görevini başarıyla yapan Süleyman Kamçı, düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Kasım 2018 20:53, Son Güncelleme : 20 Kasım 2018 21:41
Kayseri eski Valisi aday adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılan Süleyman Kamçı, Çanakkale Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Süleyman Kamçı açıklamasında aday adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi; "Dün itibariyle aday adaylığım kesinleşti ve AK Parti'den Çanakkale Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu yaptım.

Çanakkale'de artık yerelde bir değişimin zamanı geldiğine inanıyorum. Bu değişimi inşallah başaracağız. Şimdiye kadar bizler Çanakkale'de gerekli hizmetleri almakta biraz geciktik. Bu yüzden alınan hizmetler Çanakkale'ye şehirler diyarına yakışmıyor. Bunların arttırılması gerekiyor.

Halkımızın desteği ile bizler bu değişimi gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. 36 yıl boyunca devlette görev yaptım, bunun 20 yılı Vali olarak. Bu bilgi ve deneyimimi şu andan sonra yaşamayı planladığım Çanakkale'ye hizmet etmeye talibim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber