DP'nin ilk mitingi Menderes'in memleketinde

Haber Giriş : 18 Haziran 2007 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seçime tek başına giren Demokrat Parti seçim startını Aydın'dan veriyor. DP Genel Başkanı Mehmet Ağar yarın ilk seçim mitingini Aydın'da yapacak. Ağar'ın sonraki durağı ise Antalya olacak.

Seçim hazırlıklarını sürdüren Demokrat Parti miting programını netleştirirken, ilk miting de Menderes'in memleketi Aydın'da yapılacak. Yarın Aydın'da halka seslenecek olan Ağar, 20 Haziran'da ise Antalya'da olacak. DP'nin miting programına göre, Antalya mitingini 21 Haziran'da Niğde, 23 Haziran Tekirdağ mitingleri izleyecek.

GÜNEYDOĞU'DA İKİ MİTİNG YAPACAK

Seçim nedeniyle hergün bir ilde miting yapacak olan Ağar, 24 Haziran'da ise Güneydoğu'daki ilk seçim mitingini gerçekleştirecek. 24 Haziran'da Şanlıurfa'da seçmene hitap edecek olan Ağar, 25 Haziran'da ise Afyon'da olacak. Ağar, Güneydoğu mitinglerinin ikincisini ise 26 Haziran'da Mardin'de yapacak. Seçim çalışmaları çerçevesinde toplam 27 ilde miting gerçekleştirecek olan DP Genel Başkanı Ağar, 27 Haziran'da Kocaeli, 28 Haziran'da Kırıkkale, 30 Haziran'da Aydın, 1 Temmuz'da Hatay, 2 Temmuz'da Zonguldak, 3 Temmuz'da Eskişehir, 5 Temmuz'da Manisa, 7 Temmuz'da Trabzon, 8 Temmuz'da Bursa,

9 Temmuz'da İzmir, 10 Temmuz'da Adana, 11 Temmuz'da Aksaray, 12 Temmuz'da Samsun, 14 Temmuz'da Sakarya, 15 Temmuz'da Balıkesir, 16 Temmuz'da Giresun, 17 Temmuz'da Denizli, 19 Temmuz'da Konya, 20 Temmuz'da da Edirne'de seçmene seslenecek ve oy isteyecek.

SON MİTİNG ELAZIĞ'DA

Ağar'ın seçim öncesi son mitingi ise 21 Temmuz'da seçim bölgesi Elazığ'da olacak. 3 Kasım seçimlerinde bağımsız aday olarak Elazığ'dan Meclis'e giren Ağar, bu kez kendisini Meclis'e taşıyan Elazığ seçmeninden Demokrat Parti'ye oy isteyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber