Klavyeden geçemeyen zabıt katibine ne olacak?

Şuan Zabıt katibi olarak görev yapan zabıt katiplerine klavye eğitimi verilecek. Eğitim sonunda başarılı olamayan zabıt katiplerine herhangi bir ceza verilmeyecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Kasım 2018 16:53, Son Güncelleme : 21 Kasım 2018 17:03
Klavyeden geçemeyen zabıt katibine ne olacak?

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı İbrahim Şahin ile görüştü.

İbrahim Şahin'in makamında gerçekleşen görüşmede Adalet Bakanlığı zabıt katiplerine verilecek eğitim hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı İbrahim Şahin, yapılan uygulamanın bir sınav olmadığını, Bakanlık içerisinde yürütülen bir eğitim faaliyeti olduğunu belirtti.

İbrahim Şahin, "Adalet Bakanlığı Personeli bizim çalışanlarımız değil mesai arkadaşlarımızdır. Personelimizin var olan özelliklerini geliştirmeleri için gayret sarf ediyoruz. Bu arkadaşlarımızın güvencesi bizzat Adalet Bakanlığı'dır. Eğitim sonunda ceza veya müeyyide uygulanmayacaktır. Yalnızca eğitim faaliyeti sonunda sertifika verilebilmesi için erişilen seviye ölçülmektedir. Ayrıca Bakanlığımızda 25 yıl ve üzeri çalışan personelimizi bir etkinlik kapsamında Antalya'da ağırlayarak, moral ve motivasyonunun yükseltmesini sağlayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber