Asansöre Bahçeli'den önce korumaları binecek

Haber Giriş : 19 Haziran 2007 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP'nin, Manisa'da yaşadığı asansör kazasının ardından, mitinglerdeki güvenlik önlemleri artırılılmasına ve Bahçeli binmeden önce asansörlerin korumalar tarafından kontrol edilmesine karar verildi.

Seçim gezilerinin başlamasıyla siyasiler de sürpriz kazalara karşı önlem almaya almaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, Devlet Bahçeli'nin Manisa'da yaşadığı asansör kazasının ardından MHP yönetimi, genel başkanın güvenliğine yönelik önlemlerin artırılmasına karar verdi. Buna göre, özellikle mitinglerdeki güvenlik önlemleri artırılacak ve Bahçeli binmeden önce asansörler korumaları tarafından kontrol edilecek.

ASANSÖR KAZASINDA ART NİYET YOK

Öte Yandan MHP yönetimi, Devlet Bahçeli'nin Manisa'da yaşadığı asansör kazasında art niyet olduğunu düşünmüyor. Ancak yine de genel başkanın sağlığının korunması için daha titiz davranmayı uygun buluyor. MHP'nin alacağı güvenlik önlemleri genel seçimler sonrasında da devam etmesi planlanıyor.

Manisa mitingi öncesinde otelinde miting saatine kadar dinlenmeye çekilen Devlet Bahçeli ile fotoğraf çektirmek isteyen 8 kişi asansöre binmiş, halatın kopması üzerine 5 kat aşağıya düşmüştü. Aralarında MHP Manisa 3'üncü sıra milletvekili adayı Ahmet Orhan ve Bahçeli'nin korumalarından polis memuru İsmail Hakkı Özkan'ın da bulunduğu kazazedelerden üçü yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber