Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama geldi. Özhaseki, "Ankara'nın değerini öne çıkaracak projelerin önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Yönetim tarzı itibariyle bunları yaparken 'ben' değil 'biz' duygusuyla hareket edeceğim" dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Kasım 2018 15:04, Son Güncelleme : 27 Kasım 2018 15:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 20 ildeki belediye başkan adayını daha açıkladı. Erdoğan, AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mehmet Özhaseki olduğunu duyurdu.

Mehmet Özhaseki, adaylığının açıklanmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özhaseki yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Önceden size fikirlerimi açmak isterim. Birincisi, dünyada fikirlerin yarıştığı kadar şehirler de yarışıyor.

Ankara'da Özhaseki, İzmir'de Zeybekçi aday gösterildi İzmir'e 'Egeli' başkan adayı

Ankara bu ülkenin kalbi. Başşehir, maneviyat dolu. Ankara'nın başşehir olduğu gibi, bir çok işlerde de başşehir olması lazım.

Şunu kasdediyorum, burası ticaret şehri, burası sanayi şehri, burası kültür sanat şehri, burası spor şehri, bütün bu özelliklerin olduğu başketin bütün bu konularda da mutlaka başşehire yakışır şekilde önde olması lazım.


Ankara'nın değerini öne çıkaracak projelerin önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Ancak yönetim tarzı itibariyle bunları yaparken 'ben' değil 'biz' duygusuyla hareket edeceğim.Yönetim tarzım böyle.

Katkı vermek isteyen kim varsa, bu işte ben de varım diyen kim varsa, fikirlerini ciddiye alıp değerlendireceğiz nasip olursa."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber