Becayiş Yapmak İsteyen 4/B'liler Ne Yapmalı?

30 bin 900 kadronun yer aldığı 2007/4 KPSS yerleştirmeleri açıklandı. Bilindiği üzere işe başlandıktan sonra becayiş imkanı olmayacaktır. Sağlık Bakanlığı, yerleşen adaylara, sözleşme imzalamamaları kaydıyla, 3 Temmuz'a kadar karşılıklı yer değişikliği yapma (becayiş) imkanı sunmuştur. Bu imkan adayların yer değişikliği kullanabileceği belki de son imkandır. Peki becayiş talebinde bulunacak adaylar ne yapmalıdır?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2007 21:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüzlerce aday şimdi becayiş yapabilmek için bulabildikleri her memurlar.net platformunu kullanmaya çalışmaktadır. Bunun için foruma başlık açmakta veya memurlar.net haberlerine yorum yazmaktadır. Ancak bu yöntemler yanlıştır. Adayların şahsi mail adreslerini ve cep telefonlarını bu platformlarda kullanmalarını hiç uygun bulmuyoruz.

Bunun yerine, becayiş talebinde bulunacaklar için memurlar.net'in özel bir servisi bulunmaktadır. Bu platforma her ay 5000 kamu personeli adayı kayıt bırakmaktadır. Bırakılan her kayıt bir ay sonra silinmektedir.

Bir kadroya yerleşen adayların uygun becayiş bulabilmesi için şu adımları takip etmesi gerekmektedir.

1- Önce memurlar.net'e üye olunmalıdır. http://uye.memurlar.net/ adresine girerek ve sadece 4 kutucuğu doldurarak memurlar.net'e üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra mailinize bir onay iletisi gelecektir. Buna onay mailine tıklayarak üyeliğinizi aktife edeceksiniz.

2- Memurlar.net'e üye olduktan sonra, becayiş talebinde bulunabilmek için, becayiş formunu doldurmanız gerekmektedir. Becayiş formunu doldurmak için tıklayınız.

Sisteme, çalıştığınız kurumu Sağlık Bakanlığı, unvanınızı ise yanında 4/B işareti olan unvanları seçerek ve bulunduğunuz yer ile gitmek istediğinz yer bilgilerini girerek, ilan verebilirsiniz. Sistemde ilçe bazında dahi ilan verme imkanınız bulunmaktadır. Mesajınız kısmına ise becayiş ilanına ilişkin diğer bulunmasını istediğiniz detayları yazabilirsiniz.

Yerleşen adaylara bir kez daha, sonuç alınabilmesi amacıyla, en uygun yöntem olan becayiş servisini kullanılmalarını öneriyoruz.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber