PKK'lı kadınlar militan doğuruyor

Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla köşeye sıkışan ve aldığı ağır darbelerle gün geçtikçe zayıflayan PKK/KCK, dağa çıkanların azalması ve örgüt içerisinde çarpık ilişkilerin ortaya çıkmasıyla da militan temininde zorlanıyor

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 06 Aralık 2018 07:15, Son Güncelleme : 06 Aralık 2018 07:27
PKK'lı kadınlar militan doğuruyor

Eli kanlı örgüt, terörist sayısını artırmak için yine ahlaksızca kadınları kullanıyor. PKK/KCK'ya katılımların azalması nedeniyle kadın militanların doğuma zorlandıkları 20 Kasım'da güvenlik güçlerine teslim olan S.D. adlı teröristin ifadesiyle gün yüzüne çıktı.

S.D, Ağrı İl Jandarma Komutanlığında verdiği ifadesinde "Halen Suriye bölgesinde faaliyet gösteren R. adlı kadın terörist bana, katılımların artırılması için örgüt mensupları arasında cinsel ilişki yoluyla yeni doğumlara zorlandıklarını ve doğumların Irak'ın Mahmur bölgesinde gerçekleştirildiğini anlattı.

R. bana, kampta kendisi gibi 10-15 teröristin olduğunu, bu şekilde doğan çocuklar ile annelerinin temasının örgüt yönetimi tarafından sonlandırıldığını ve anne örgüt mensuplarının başka faaliyet alanlarına sevk edildiğini söyledi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber