'Ağar, PKK'yı boğar'

Haber Giriş : 21 Haziran 2007 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar, ?Bugün Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı terör belasıyla yürekle, bilekle, inançla mücadele edecek yegane güç Mehmet Ağar'dır, Demokrat Parti'dir, onun inançlı politikalarıdır? dedi.

Ağar, Aydın'da başladığı seçim mitinglerine bugün Niğde'de devam etti. Niğde Cumhuriyet Bulvarı üzerinde yapılan mitinge katılımın zayıf kaldığı gözlenirken, Ağar'ın da daha önceki mitinglerden dolayı sesinin kısıldığı görüldü. Eşi Emel Ağar'la birlikte kürsüye çıkan ve konuşmasına Kasımpaşa'da yıkılan Kur'an kursuna değinerek başlayan Ağar, o bölgenin birilerine peşkeş çekileceğini ileri sürdü.

Ağar, AKP'nin dört buçuk seneden beri Meclis'te büyük mağazalar yasasını beklettiğini belirterek, ?Küçük esnafı kandırdılar, uyuttular, avuttular. Ama bilesiniz ki Adalet Partisi'nden Demokrat Parti'ye olan çizgide esnafın işçinin memurun, gencin, kadının hepsinin dertlerini bilen parti geliyor? diye konuştu.

AĞAR PKK'YI BOĞAR

Miting alanında açılan ?Ağar PKK'yı Boğar? yazılı bir dövizi işaret eden Ağar, terörle mücadelede kimilerinin nutuk attığını, kimilerinin büyük laflar ettiğini ifade ederek, ?Bağırmakla, çağırmakla, kızgınlık laflarıyla olmaz. Bugün Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı terör belasıyla yürekle, bilekle, inançla mücadele edecek yegane güç Mehmet Ağar'dır, Demokrat Parti'dir, onun inançlı politikalarıdır. Akan gözyaşlarını, acıları, şehit cenazelerini, yanan canları bitirmek boynumuzun borcudur? diye konuştu. Ağar'ın bu sözleri üzerine miting alanındakiler ?şehitler ölmez vatan bölünmez? sloganı attılar. Ağar, terörsüz, silahların patlamadığı, huzurun ve güvenliğin olduğu bir Türkiye de vaat etti. Alanda ?Kahrolsun PKK, işbirlikçi AKP? sloganları da atıldı.

AKP'nin millete yukarıdan bakan bir anlayışa sahip olduğunu söyleyen Ağar, şöyle konuştu:

?Çiftçiyi ezen, esnafı yok eden, ev kadınının sıkıntısına sıkıntı katan, gençlerin işsizlik ve üniversite problemini çözmeyen, sıfırla teslim aldıkları terörü buraya getiren AKP ile kim iktidar yolunda beraber olacak, nasıl olacak. Türkiye'de çare var. DP'nin programı ve kadroları var, milletle beraber aynı havayı teneffüs eden, her görev yaptığı yerde göğsünü siper eden Mehmet Ağar var, Kırat var.?

AKP-CHP ZITLAŞMASI

Mehmet Ağar, AKP ve CHP'nin zıtlaşarak Türkiye'yi kutuplaşmaya götürdüklerini belirterek, ?Biz Türkiye'nin dengesiyiz. Kutuplaşan, zıtlaşan değil, kucaklaşan, muhteşem bir Türkiye'yi hedefliyoruz? dedi. Çiftçiye yönelik yeşil mazot, ucuz mazot vaatlerini de tekrar eden Mehmet Ağar, esnafın da sıkıntılarını bildiklerini söyledi.

Ağar, Niğde milletvekili adaylarını tanıtmasının ardından alandan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber