Uzan oy istedi, Giresunlular söz verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2007 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan, "Siz oylarınızı verin gerisini merak etmeyin" dediği Giresunlulardan söz aldı.

Uzan, Karadeniz'deki seçim gezisinin ikinci gününde Giresun Bulancak'ta halka hitap etti. Uzan, ?Benim vaatlerimi şimdi taklit ediyorlar? dedi. Uzan, verdiği sözlerin arkasında olduğunu belirtmek için ?Şerefimi, haysiyetimi, namusumu koydum? diyerek konuşmasına başladı. Uzan, ?Mazot 1 lira olacak dedim, ÖSS kalkacak dedim. Şimdi hepsini taklit ediyorlar. Ben söyleyinceye kadar akılları neredeydi. İşsizliği bitireceğim, onun için siyasetteyim, onun için yollardayım. Terörün kökünü kazıyacağız, şehitlerimizin hesabı sorulacak. Merak etmeyin sorulacak? diye konuştu. Giresunlulardan oy isteyen Uzan, sözlerine şöyle devam etti:

?Siz oylarınızı verin gerisini merak etmeyin. Hesap sorulacağını göreceksiniz, merak etmeyin. Bütün bu vaatleri, iktidara geldiğimiz gün 23 Temmuz günü, ilk önce işsizliği çözeceğim, yapacağım. Ağustos'ta fındığı 8 YTL yapacağım? şeklinde konuştu.

BEN SİYASET İÇİN DEĞİL TÜRKİYE İÇİN YOLLARDAYIM

Uzan, konuşmasında siyaset için değil Türkiye için, Türk halkı için yollara düştüğünü, verdiği vaatleri yerine getirmek için siyaset yaptığını söyledi. Uzan, ?İşsizliği çözmek için, ÖSS'yi kaldırmak için, terörün kökünü kazımak için, dünyadaki fındığın fiyatını Türkiye'nin belirlemesi için, Mazotu 1 lira yapmak için buradayım. Oylarınızı istiyorum? dedi.

Uzan, iki günlük Karadeniz gezisinde en yoğun ilgiyi Giresun'da gördü. Giresun halkı Uzan'ı ?Başbakan? sloganlarıyla karşıladı. Uzan "22 Temmuz'da sizlerin oyunu istiyorum, bana oy verecek misiniz" sorusuna, "Oyumuz senindir, seni başbakan olarak görmek istiyoruz" sloganlarıyla karşılık aldı. Bu arada meydan mitingleri düzenlemeyen Uzan'a vatandaşlar ?Miting istiyoruz, miting düzenle? diye seslendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber