Yasaklı Erbakan 9 miting yapacak

Haber Giriş : 21 Haziran 2007 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli görüş hareketinin lideri Necmettin Erbakan, Yüksek Seçim Kurulu'ndan adaylığına onay çıkmamasına karşın meydanları dolaşacak.

Saadet Partisinin bir ay içinde yapacağı 40 mitingden 9'unda Erbakan konuşma yapacak ve seçmenden oy isteyecek. Erbakan yarın Kocaeli Gebze'de halkın karşısına çıkacak. Son mitingini 21 Temmuz'da Samsun'da yapacak olan Erbakan, bir gün önce Konya'da görkemli bir miting yaparak propagandanın son gününde medya aracılığıyla etki yaratmaya çalışacak.

Saadet Partisi'nin miting programı belli oldu. Seçim mitinglerine yarın Gebze ile başlayacak Saadet Partisi, 40 ayrı miting düzenleyecek. Yarın Gebze'de Genel Başkan Recai Kutan ve siyasi yasaklı Necmettin Erbakan seçmene birlikte seslenecek. Gebze mitingiyle başlayacak meydan propagandası kampanyası 21 Temmuz'da Samsun mitingiyle noktalanacak. Büyük kalabalıkların katılımıyla Konya'da görkemli bir miting planlayan Erbakan ve parti kurmayları bu mitingi medyada görünmesi için bir gün öne çekerek 20 Temmuz'a aldı. Yasal olarak seçime giremeyeceği açıklanan Necmettin Erbakan, Kocaeli, Trabzon, İzmir, Elazığ, Bursa, İstanbul, Muş, Konya ve Samsun illerinde halktan Saadet Partisi için oy isteyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber