Sezer'in damadı, oy istemek için yollarda

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Haziran 2007 07:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'nin Ankara 2'nci Bölge milletvekilleri adayları, Başkent'te renkli bir seçim çalışması başlattı. TBMM Başkan vekili ve birinci sıra adayı Yılmaz Ateş'in önderliğindeki toplam 14 milletvekili, düğün yemeklerine katılıp, vatandaşın dertlerini dinledi.

Adaylardan özellikle biri, vatandaşların büyük ilgisini çekti. Adı anons edildiğinde elini sıkan herkes, ?Köşk'e selam söyle evladım? demeyi ihmal etmedi. Bu büyük ilgi, milletvekili adayı olan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in damadı Mustafa Kısacıklıoğlu tarafından, mütevazı bir teşekkür ve gülümseme ile karşılandı.

Kısacıklıoğlu, seçim çalışmaları boyunca bir tek soruya sürekli cevap vermek zorunda kaldı: ?Cumhurbaşkanı, adaylığınıza destek verdi mi?? Deneyimli bir bankacı olan, ancak Sezer'in görevi nedeniyle geri planda kalmayı tercih eden Kısacıklıoğlu, bu soruya hep aynı yanıtı verdi: ?Bu, benim bireysel kararım. Elbette eşimin ve ailemin desteğini aldım.?

SICAK İNSANLAR

Ankara'nın tüm ilçelerini CHP ekibiyle birlikte gezdiğini ve seçim otobüsünde herkesin birbirine ?dostça? yaklaştığını anlatan Kısacıklıoğlu, ?Siyaset sıcak. Ama en çok insanların sıcaklığını sevdim? diye konuştu. Kısacıklıoğlu, Ankara'nın Kalecik İlçesi'nde büyük ilgi gördü. Bir düğün yemeğine katılan Kısacıklıoğlu, daha sonra esnafı ziyaret etti.

Babam nedeniyle uzak değilim

?Sİyasetİ sevdiniz mi? sorusu üzerine Kısacıklıoğlu, ?Aslında babam nedeniyle çok uzak değilim. Çünkü babam, belediye başkanlığı yaptı. Siyasette elbette öğreneceklerim var. Özellikle bir önceki dönemle ilgili bilgi alıyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber