Emekli öğretmenin katil zanlıları yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2007 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da, başına kolonya şişesiyle vurulduktan sonra boğularak öldürülen emekli öğretmenin katil zanlıları yakalandı. Biri kız öğrenci 3 zanlının, uyuşturucu bağımlısı oldukları ve cinayeti uyuşturucu parası bulmak için gasp amaçlı işledikleri ileri sürüldü.

20 Temmuz 2006 tarihinde, Yeni Baraj Mahallesi'ndeki evinde başına kolonya şişesiyle vurulduktan sonra boğularak öldürülen emekli öğretmen Ali Coşkun'un (63) katil zanlıları oldukları ileri sürülen M.F.G. (20), C.A. (22) ve lise son sınıf öğrencisi M.A. (17) gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin 11 aylık çalışmaları sonucu yakalanan zanlıların, uyuşturucu madde aldıktan sonra M.F.G.'nin aile dostu Ali Coşkun'un evine gittikleri, kahve içip bir süre sohbet ettikten

sonra, uyuşturucu almak için Coşkun'u gasp etme planını devreye soktukları belirtildi. Başına kolonya şişesiyle vurarak etkisiz hale getirdikleri Coşkun'u boğarak öldürdükleri iddia edilen zanlıların, evde bulunan yaklaşık 4 bin YTL tutarındaki para ve ziynet eşyasını alarak kaçtıkları bildirildi.

C.A. ve M.A.'yı uyuşturucuya, uyuşturucu madde satıcılığı da yapan M.F.G.'nin alıştırdığı öğrenilirken, zanlıların, cinayeti uyuşturucu parası bulmak için işlediklerini itiraf ettikleri belirtildi.

Zanlılar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber