Alkollü polis can aldı!

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 24 Haziran 2007 08:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taksim'de bir gece kulübünde eğlenen polis memurları Selahattin Çınar, Ümit Kaçar ve Sait Çetin evlerine gitmek üzere dün sabah 04.00 sıralarında 34 BG 0662 plakalı otomobille yola çıktı. Sait Çetin'in kullandığı otomobil Fatih istikametine seyrederken aşırı hız yapmaya başladı. Görgü tanıklarına göre hatalı şekilde sollama yapan otomobil Unkapanı Köprüsü üzerinde karşı şeride geçti. Ters yönde bir süre ilerleyen otomobil Taksim istikametine giden Yunus Ayaz'ın (32) kullandığı 34 TAT 89 plakalı taksiyle çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldi. Kazada taksici Ayaz hayatını kaybetti.

Kurtarma rezaleti

İtfaİye ve ambulansın olay yerine gelmesini beklemeyen taksici ve vatandaşlar, taksici Ayaz'ı sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı. Kurtarma rezaletine dönen işlemler sırasında Ayaz'ın ölüp ölmediği araç başında tartışıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte taksi sürücüsü sıkıştığı araçtan çıkarılarak, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ayaz kurtarılamadı.

Kazada polis memurları Çınar ve Kaçar yaralanırken sürücü Çetin otomobilde sıkıştı. Hastanede tedavi altına alınan polis memurları Kaçar ve Çınar'ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Çetin ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Çetin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber